Das interaktive Transkript konnte nicht geladen werden.

Wird geladen...

Die Bewertungsfunktion ist nach Ausleihen des Videos verfügbar.

Diese Funktion ist zurzeit nicht verfügbar. Bitte versuche es später erneut.

Veröffentlicht am 25.08.2013

منبع: youtube.com

آموزش شیرینی پزی کیک و بیسکوییت

پخت کیک شکلاتی به وسیله مایکروفر

پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش آموزش شیرینی پزی قسمت انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات- پخت کیک شکلاتی به وسیله مایکروفر

پخت کیک شکلاتی به وسیله مایکروفر

منبع: akairan.com

پودر کاکائو: 3 ق غ

شیر: 6 ق غ

روغن مایع 6 ق غ

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ: 2 تا

طرز پخت:

دیگه از این آسونتر نمیشه...آرد و کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم الک کردم (3 بار) با شکر قاطی کردم

شیر و روغن و تخم مرغ هم ریختم و با همزن دستی هم زدم

توی یه کاسه سرامیکی یا پیرکس به قطر 20 سانت می ریزیم ..جوری که حتما دوسومش خالی باشه چون پفش خیلی خوبه و ممکنه سرریز بشه... توی مایکروفرتون حالت اشعه مایکرو با قدرت 100 به مدت 6 دقیقه می ذاریم. (خودتون بهتر کار مایکروتون رو می دونین...با همون درجه ای که آب رو جوش میاره توی 1 دقیقه...من قدرت 360 گذاشتم البته)

بعد از طی زمان موردنظر چک کنین...پف خیلی خیلی خوبی داره ... من اما چون وسط کار یه دور درش رو باز کردم پفش یکم خوابید اما بازم خوب بود...بعد از خارج کردن از مایکروفر...بذارین کنار و حتما حتما روش یه درپوش بذارین ... درغیر اینصورت همه بخارهای داخل کیک خارج میشه و کیک خشک میشه.

بعد از اینکه خنک شد...خیلی راحت با چاقو اطرافش رو از ظرف جدا کنین..ظرف سرو رو روش بذارین و برگردونین..خودش راحت میفته تو ظرف

من روش کمی شیر تغلیظ شده(معروف به شیرعسلی) ریختم و کمی از اضافه های کیک رو روش پودر کردم و چند تا گیلاس گذاشتم.. همین...

ساده و سریع و خیلی خیلی خوشمزه.... بافتش رو ببینین چه پوک و نرمه

می تونین با خامه هم دکورش کنین و حتی لایه های بینش رو هم بریزین خامه...

*. اگه کیک ساده بخواین ، به جای پودر کاکائو همون مقدار آرد بریزین.

*. با نصف این مواد می تونین این کیک رو توی لیوان های سرامیکی (ماگ) درست کنین.زمانش هم میشه 3 دقیقه...اصلا این رسپی معروفه به کیک سه دقیقه ای و عموما هم توی لیوان درست میشه و همونجوری هم سرو میشه

*. درپوش رو فراموش نکنین..توی کیفیت کیک خیلی مهمه

دسته بندی : کیک، چیزکیک

تاریخ: 17:54 - دوشنبه ۱۵ خرداد۱۳۹۱ | نویسنده: هانی شف |

منبع: blogfa.com

خانه · خوردنی · کیک شکلاتی سه دقیقه‌ای

۰۹ دی

اگر وقت کیک‌پزی نداریم و یا اصلا اهل شیرینی‌پزی نیستیم، شاید از این دستور کیک بدمان نیاید و وسوسه شویم یک‌بار یک کیک در زندگی بپزیم.

مایکل سیمون ، سرآشپز آمریکایی ، شخصیت معروف برنامه‌های آشپزی تلویزیونی معروف به «سرآشپز آهنین» و نویسنده کتاب‌های آشپزی، دستور کیک سه‌دقیقه‌ای را خلق کرده که تبدیل به یکی از محبوب‌ترین دستورالعمل‌های کیک‌پزی در برخی سایت‌ها شده؛ یک روش پخت «سه‌دقیقه‌ای کیک فنجانی شکلاتی» مرغوب و خوش‌طعم که شاید در کل کمتر از ده دقیقه، تهیه آن وقت بگیرد. اگر در خانه این مواد را داریم همراه با یک مایکروویو، برای صبحانه یا عصرانه یا دسری سریع برای مهمانانی دوست‌داشتنی، امتحان‌اش تجربه شگفت‌انگیزی است:

– ۲۲۷ گرم کره در دمای محیط

– ۲۲۷ گرم شکلات تلخ خرد شده

– سه چهارم پیمانه (حدود صدگرم) آرد همه‌منظوره و سه چهارم پیمانه شکر

– یک قاشق چای‌خوری پوست رنده‌شده پرتقال و یک قاشق چای‌خوری نمک

– چهار دانه  تخم‌مرغ

– همراه با یک فنجان بستنی طعم‌دار مثل کارامل (پیشنهاد مایکل سیمون، بستنی نمکی کاراملی است)

شکلات و کره را در ظرفی روی یک قابلمه آب‌جوش نگه می‌داریم تا با بخار و حرارت غیرمستقیم، آب شوند یا به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرم و بعد با هم حسابی مخلوط کنیم.

در یک کاسه دیگر بقیه مواد را (غیر از بستنی) حسابی هم می‌زنیم. شکل مواد شبیه یک خمیر نیمه‌مایع می‌شود که همه مواد در آن یک‌دست شده است. بعد از یک‌دست‌شدن این مایع،  دو کاسه را یکی می‌کنیم و همه مواد را (به جز بستنی) با شکلات و کره مخلوط می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا یک‌دست و قهوه‌ای شود.

از این میزان مواد می‌توانیم چهار لیوان بزرگ یا شش فنجان متوسط قهوه‌خوری، کیک تهیه کنیم.

بهتر هست داخل فنجان یا لیوان را با کمی کره چرب کنیم تا بعدا کیک راحت جدا شود. این این مواد را در لیوان‌ها یا فنجان‌ها تقسیم می‌کنیم ولی آن‌ها را پرنمی‌کنیم تا جا برای پُف کیک باقی بماند.

از اینجا به بعد بستگی به قدرت مایکروویو و تعداد لیوان‌ها  دارد. مدت پخت این کیک در مایکروویو از ۵۰ ثانیه تا دو دقیقه است و کاملا بستگی دارد بخواهیم کیک‌ تُرد‌تر باشد یا شکلات آن لغزان و خمیری. تجربه نشان داده دو دقیقه با ۷۵۰ وات عالی است و داخل‌اش می‌تواند کمی مرطوب و نرم بماند. اما می‌شود هر چند ثانیه که خمیر در حال پف کردن است، آن را امتحان کنیم و مثلا با خلال دندان وسط خمیر را آزمایش کنیم. اگر چیزی به خلال دندان نچسبد زمان‌اش رسیده.

بعد از آماده‌شدن کیک‌ها حدود ۳۰ ثانیه صبر می‌کنیم تا خنک شود و بعد آن را با بستنی دلخواه و حتی چند دانه میوه توتی یا انگور تزئین می‌کنیم.

همراهی سردی بستنی و گرمی کیک با شیرینی و تلخی شکلات، مزه شگفت‌انگیزی به وجود می‌آورد؛ مزه‌ای که در کمتر از سه دقیقه به وجود آمده…

چکیده:

By آزاده عصاران on

12/29/2012

یک روش پخت «سه‌دقیقه‌ای کیک فنجانی شکلاتی» مرغوب و خوش‌طعم که شاید در کل کمتر از ده دقیقه، تهیه آن وقت شما را بگیرد. اگر در خانه این مواد را دارید همراه با یک مایکروویو، برای صبحانه یا عصرانه، امتحان‌اش کنید.

زمان آماده‌سازی:

منبع: gooshe.net

طرز تهیه رولت ساده

رولت ساده ,طرز تهیه رولت ساده ,روش تهیه رولت ساده ,طرز پخت رولت ساده ,آموزش پخت رولت ساده ,مواد لازم برای رولت ساده ,رولت ساده خوشمزه ,دستور پخت رولت ساده ,زمان پخت رولت ساده ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,دستور پخت انواع شیرینی تر

مواد لازم:

آرد کاملا سفید                              100 گرم

تخم مرغ                                     5 عدد

آب گرم                            3 قاشق سوپخوری

وانیل                            یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                    یک سوم قاشق چایخوری

پودر شکر                              یک فنجان برای تزئین روی رولت

مواد داخل رولت :

پودر شکر                یک دوم فنجان

وانیل                     یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم.

زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.

سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم. کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم. سینی را در فر350 درجه به مدت20- 15  دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.

برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم.

سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.

ویرایش و تلخیص:آکاایران

منبع: akairan.com

عبارات مشایه
مطالب مرتبط :