سوال درمورد کالا

معرفی ساندویچ ساز 607 گوسونیک

ساندویچ ساز گوسونیک مدل GOSONIC GSM-607 با توان 1300 وات دستگاهی زیبا با قابلیت تهیه انواع ساندویچ و اسنک و همچنین گریل کردن انواع مواد غذایی می باشد. این ساندویچ ساز به راحتی 8 تکه ساندویچ خوشمزه با نان تست را برای شما آماده می نماید، با تعویض صفحات ساندویچ ساز و گریل می توانید از دستگاه برای گریل کردن مواد غذایی مختلف نیز استفاده نمایید.

ساندویچ ساز گوسونیک مجهز به قفل روی دسته برای بسته شدن کامل دستگاه در حین پخت می باشد. این قفل موجب عملکرد ایمن دستگاه شده و درضمن موجب بسته شدن لبه ساندویچ ها در حالت پخت مثلثی و ایجاد شیار روی مواد غذایی در حال گریل می گردد. شیارهای موجود روی صفحه گریل مانع از چسبیدن مواد غذایی به صفحات نچسب شده و پس از گریل نیز ظاهر دلچسبی به غذای شما خواهد داد.

دستگاه این قابلیت را دارد که روغن اضافی درون صفحات از طریق دهانه خروجی تعبیه شده زیر دستگاه درون ظرف مخصوص روغن ریخته تا مواد غذایی شما علاوه بر خوش طعم بودن، سالم تر نیز باشند. همچنین ساندویچ ساز مجهز به چراغ های نشانگر می باشد که چراغ قرمز جهت نشان دادن وضعیت روشن و خاموش بودن و چراغ سبز برای نشان دادن این است که صفحات در حال گرم شدن می باشند و پس از گرم شدن کامل صفحات چراغ سبز به نشانه آماده بودن و داغ شدن صفحات خاموش می شود.

مشخصات فنی ساندویچ ساز 607 گوسونیک

:: اطلاعات کلی

منبع: tehrankala.com

سلام خیلی دلم میخواست خودم این غذارو درست کنم ممننننننننننون:-)

ارسال شده توسط زهرا, در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۹۲

اگر پیاز حذف بشود بهترین غذا است

ارسال شده توسط دشتی, در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۹۲

بدون ساندویچ ساز چطور میشه درست کرد؟

ارسال شده توسط مهدیه حیدری ادب, در تاریخ ۵ اسفند ۱۳۹۲

بله میتونید اون رو در ظرف نچسب بگذارید و دمکنی روش بزارید . اما زیاد برشته نمی شود.

ارسال شده توسط sahar, در تاریخ ۲۴ آبان ۱۳۹۳

ایا میشود اسنک و پیتزا درماکروویو درستش کرد؟ در چه درجه ی؟

ارسال شده توسط خورموج , در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۲

یه چیز یادتون رفت! پنیـــــــــــر پیتــــــزا !

پنیر پیتزا خیلی خوشمزش می کنه…

من اینطوری درست می کنم: سس سفید رو نون(دور تا دور) میریزم بعد مواد رو میریزم و بعد پنیرپیتزا و بعد یه نون هم روش میذارم و تمــــــــام!

فک کنم بدون پیاز خوشمزه تر باشه…

ارسال شده توسط نسرین, در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۹۳

اگه دقت کنی میبینی نوشته پنیرورقه ای

ارسال شده توسط ندا, در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۹۳

میشه از پنیر گودا استفاده کرد؟

ارسال شده توسط م, در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۹۴

باتشکر از دستور پخت اسنک سوسیس میخواستم بدانم اگر ساندویچ ساز نداشته باشیم میشود با ماکروویودرست کرد؟

ارسال شده توسط فرین رسولی معماری, در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۹۳

پاسخ ↓

سلام

سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!

کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!

مرسی

منبع: chibepazam.ir

آموزش انواع غذاها

طرز تهیه اسنک لقمه ای

اول نون تافتون یا لواش رو به صورت گرد(به اندازه شعاع یک کاسه)ببرین و بعد اونو به صورت شکل رول کنین و با خلال دندون سفتش کنین طوری که داخل نون به هم نچسبه.

مواد اولیه :

برای ۱۰ نفر نان ۱۰ورق (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره))

ژامبون مرغ ۲۰۰گرم

پنیر ریکوتا ۱۵۰گرم (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)

سس مایونز ۶قاشق غذاخوری

خیار شور ۱چهارم لیوان (خرد شده)

پودر سیر ۱قاشق مرباخوری

سیب زمینی۲عدد

طرز تهیه :

اول نون تافتون یا لواش رو به صورت گرد(به اندازه شعاع یک کاسه)ببرین و بعد اونو به صورت شکل رول کنین و با خلال دندون سفتش کنین طوری که داخل نون به هم نچسبه. ژامبون مرغ و گوشت رو به صورت نگینی خورد کنین و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنین و مواد رو داخل بذارین داخل یخچال. سیب زمینی رو نگینی خورد کنین و آب پز کنین. قارچ رو نیز خورد کنین و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخش کنین و بعد آبکش کنین تا روغن اضافی اون از خارج شه. سیب زمینی پخته و قارچ رو به مواد اضافه کنین و دوباره اونها رو داخل یخچال بذارین. نونهای برش خورده رو داخل روغن داغ سرخ کنین و بعد روی دستمال قرار بدین تا روغن اضافی اون از بین بره . بعد از اونکه نون کمی سرد شد داخل اونو با مواد پر کنین و با سس قرمز سرو کنین.

نکات:

اگه دوس داشتین مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به موادتون اضافه کنین.

بهتره به جای سس مایونز از سس فرانسوی استفاده کنین. نوش جان

منبع: نوین زی

Share the post "طرز تهیه اسنک لقمه ای"

کلمات کلیدی :

منبع: aoimt.ir

بکینگ پودر                         1 قاشق مربا خوری

آرد                                           1 پیمانه

نمک                             نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

اول پیاز را تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و رب را اضافه می کنیم مثل مواد داخل ماکارونی.

طرز تهیه خمیر :

تخم مرغ و روغن را خوب می زنیم تا خوب مخلوط بشوند .ماست و بکینگ پودر را اضافه می کنیم ، بعد هم آرد را کم کم اضافه می کنیم.

وقتی خمیر آماده شد ، می گذاریم ساندویچ سازمان گرم شود آن وقت یک قاشق در هر قسمت می ریزیم روی آن مواد میانی و روی آن دوباره خمیر می ریزیم .

در ساندویچ ساز را می بندیم آن وقت می شود تصویر زیر !!!

خانم گل

منبع: persianv.com

تخفیف طلایی سارافون و گردنبند بهار

پمپ باد فندكي همراه ماشين

طرز تهیه کیک مثلثی با ساندویچ ساز

تاریخ درج : 1391/10/18

آرد: دو و یک سوم پیمانه

روغن جامد: سه چهارم پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مرحله یک - روغن را همراه با و وانیل شکر به کمک همزن زده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.

مرحله دو - بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و سپس به مخلوط بالا بیافزایید و با قاشق هم بزنید.

مرحله سه - آرد الک شده را به مواد افزوده و ساندویچ ساز را گرم کنید، سپس در هر قسمت از ساندویچ ساز یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید. "در این قسمت می توانید به کل یا نصف از مواد 1 قاشق کاکایو یا قهوه بزنید"

مرحله چهار - اجازه دهید مایه برای 5 دقیقه یا بیشتر در ساندویچ سازب باید تا طلایی شود، سپس آنرا برگردانده تا سمت دیگر نیز رنگ بگیرد سپس به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.

گردآوری: گروه آموزش پرداد

طرز تهیه شیرینی خوشمزه و فوری ویژه شب عید

در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با هم‌زن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله ...

شکلات برزیلی

موادلازم: شیرعسلی = غلیظ 1 قوطی پودر کاکائو = 2 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل این مقدار رو تا 4،5 قاشق میتونید افزایش بدید. یا در صورت تمایل میتونید از پودر شکلات تا 7 قاشق غذاخوری استفاده کنید که در این صورت شکلات شیرین تری خواهید داشت.)

کیک بیسکویت با کرم پنیر

طرز تهیه کیک: 1.ابتدا تخم مرغ،شکر،شیر و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید سپس بیسکویت نرم شده و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده با همزن دستی بزنید. 2.مواد را در قالب کیکی که چرب کرده و کمی هم آرد پاشیده اید ریخته سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک به مدت 30 الی 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد.

با سوهان عسلی خانگی خوشمزه از مهمانان نوروزی پذیرایی کنید

خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم. سپس شکر و عسل و روغن را درظرف کوچکی ریخته و روی آتش می گذاریم، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی آنرا هم می زنیم تا شکر و آب طلایی شود...

آرد را الک کنید و به صورت تپه ای در ظرف بریزید وسط آرد را گود کنید .

نام و نام خانوادگی :

منبع: pardad.ir

عبارات مشایه
مطالب مرتبط :