آرشیو آشپزی

آموزش پخت سوپ برش روسی و خوراک فیله گوساله

همانطور که میدانید تغذیه سالم  یکی از مهمترین عوامل بقای طول عمر محسوب می شود .به همین جهت در برنامه سیمای خانواده , دستور پخت غذایی  که بر اساس اصول علمی تهیه میشود برای شما بینندگان در نظر گرفته شده است.در برنامه یه طعم بینظیر, آقای"پیشرو "نحوه پخت سوپ بر ش روسی و خوراک فیله گوساله با قارچ و بروکلی را به روش ساده آموزش می دهد.

مواد لازم برای تهیه سوپ برش روسی:

سیب زمینی حبه ای درشت خرد شده 85گرم

پیاز خلالی خرد شده  80گرم

سیر ساطوری شده 2حبه

کلم قرمز حبه ایی درشت خرد شده  100گرم

لبوی حبه ایی درشت خرد شده  50گرم

کرفس حلقه ایی خرد شده  1ساقه

هویج حلقه ایی خرد شده 1عدد

پوره گوجه فرنگی  100گرم

گوجه فرنگی بای تزیین  1عدد

شوید برای تزیین چند برگ

خامه ترش بای تزیین 1 ق غ

طرز تهیه :

ابتداکره را داخل قابلمه انداخته  و سیر و پیاز  خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم  وقتی سبک شد.

سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت میدهیم، یعنی ابتدا چغندر و سیب زمینی را   خرد و  تفت میدهیم و  کمی بعد، هویج را  خرد و  کمی تفت میدهیم .  هنگامی که مواد تفت داده و نیم پز شد، کرفس و کلم خرد شده را نیز به قابلمه اضافه تا با مواد سوپ تفت داده شوند. سپس، پوره گوجه فرنگی را به سوپ اضافه تا به مرحله پخت نهایی برسد.

در پایان پس از اینكه سوپ غلیظ و مواد پخته شد، نمک , فلفل , سرکه سیب وعسل را به آن می افزاییم.برای سرو این سوپ ، ازخامه ترش استفاده می شود که به علت در دسترس نبودن آن، می توان از ترکیب ماست و خامه استفاده کنیم و با شوید و گوجه فرنگی تزیین نماییم.نوش جان.

مواد لازم برای تهیه خوراک فیله گوساله با قارچ و بروکلی:

فیله پاک شده وبرش خرده 150 گرم

قارچ  40گرم

منبع: irib.ir

پرونده‌های رسانه‌ای مربوط به سوپ برش در ویکی‌انبار

سوپ برش با خامه

سوپ بُرش (به روسی :

Борщ

) یک غذای سنتی از اروپای شرقی است. ماده اصلی آن چغندر است و همین باعث قرمزرنگ بودن سوپ می‌شود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست یا خامه سرو می‌کنند.

این غذا از روسیه و جمهوری‌های سابق شوروی به ایران راه یافته، در برخی از مناطق شمال ایران کاملاً شناخته شده است. اقلیت ارمنی مقیم ایران در وارد کردن این غذا به سفره ایرانی سهم عمده‌ای داشتند.

مواد بکار رفته[ ویرایش ]

مواد بکار رفته در برش، نوع پخت، و نوع سرو کردن آن (گرم یا سرد) بستگی به سنت مناطق مختلف دارد. بطور کلی مواد زیر در پخت برش بکار می‌رود:

چغندر قرمز (خلال شده یا بصورت نوارهای نازک)

کلم برگ (خرد شده)

گوجه فرنگی (یا سوس گوجه فرنگی)

کرفس

منبع: wikipedia.org

آموزش آشپزی انواع سوپ

طرز تهیه سوپ برش روسی

پرتال آکاايران سايت خبرگزاری آکا بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع سوپ - طرز تهیه سوپ برش روسی

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه

برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می شود که به علت در دسترس نبودن آن، می توان از ترکی ب ماست و خامه استفاده نمود...

طرز تهیه سوپ برش روسی

سوپ برش,سوپ فرنگی,سوپ روسی,روسی,سوپ فرنگی, سبزیجات ,تزیین سوپ جو, سوپ آموزش آشپزی آکا ,آشپزی آکا,انواع سوپ, سوپ قارچ با شیر ,طرز تهیه انواع سوپ شیر, طرز تهیه بلغور شیر,طرز تهیه انواع شیرینی خانگی, شیر و سوپ سوپ سبزیجات با

منبع: akairan.com

رب گوجه‌فرنگی، ۲ قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن به مقدار لازم

برگ بو، ۲ عدد

دانه فلفل سیاه، ۵ عدد

پودر فلفل قرمز، نصف قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده، ۲ قاشق سوپ‌خوری

نمک، به میزان لازم

طرز تهیه:

۱ ـ ابتدا گوشت و استخوان‌های قلم گوساله را به قطعات کوچک‌تر خرد کرده و در قابلمه بزرگی حاوی مقداری آب بریزید و کمی نمک، برگ بو و دانه‌های فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

۲ ـ در فاصله پخت قلم‌ها، چغندر و هویج را پوست کنده و پس از خردکردن، داخل ظرفی بریزید. سپس پیازها و ۲ عدد از سیب‌زمینی‌ها را نیز پوست کنده و در کاسه‌ای رنده کنید. دو عدد از فلفل‌های دلمه‌ای را نیز رنده کرده و به مخلوط پیاز و سیب‌زمینی اضافه کنید.

۳ ـ بعد از اینکه قلم‌ها پخته شدند، زیر شعله اجاق گاز را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود. با سرد شدن قلم پخته و آب آن، لایه‌ای سفیدرنگ از چربی روی مواد ایجاد می‌شود. این لایه چربی را با قاشق بردارید و به ظرف دیگری منتقل کنید؛ در ضمن استخوان‌های قلم را نیز بیرون آورید.

۴ ـ در یک تابه مقداری روغن بریزید و هویج و چغندر خردشده را در آن تفت دهید. پس از اینکه مواد تفت داده و کمی پخته شد، به آن قلم اضافه کنید. حالا کمی صبر کنید تا سبزیجات در آب قلم بپزند.

وقتی مرحله پخت هویج و چغندر به نیمه رسید، سبزیجات رنده‌شده را به این مخلوط بیفزایید تا پخته شده و سوپ غلیظ شود.

۵ ـ در این فاصله زمانی، باقیمانده فلفل دلمه‌ای و سیب زمینی‌ها را همراه کرفس به صورت درشت خرد کرده و پس از آنکه سوپ کمی غلیظ شد، به آن اضافه کنید و حرارت دادن را ادامه دهید تا مواد افزوده بپزند.

۶ ـ حالا نوبت کلم است. در این مرحله، کلم خردشده را به غذا اضافه کنید و مدتی حرارت دهید تا نیم‌پز شود. سپس نیمی از گوجه‌فرنگی‌ها را در مخلوط رنده کرده و نیمی دیگر را به صورت خرد کرده اضافه کنید.

۷ ـ پس از آن، رب گوجه‌فرنگی را در چند قاشق آب سوپ حل کرده و به آن بیفزایید.

۸ ـ در مراحل پایانی، فلفل قرمز را اضافه کرده و درجه حرارت اجاق گاز را کم کنید و بگذارید سوپ حسابی جا بیفتد. برای این منظور، یک ساعت زمان لازم است. سپس سوپ را در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکته: اگر می‌خواهید غذای کاملی داشته باشید ـ با توجه به تعداد نفرات ـ مقداری گوشت ماهیچه گوسفند نیز تهیه کرده و پس از خردکردن، از همان ابتدا به آب قلم اضافه کنید. به این ترتیب، گوشت به همراه سبزیجات خواهد پخت.

دستور شماره سه[ ویرایش ]

گوشت سردست و ماهیچه یک کیلو گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

چغندر قرمز ۱ عدد خلال شده

لوبیا سبز ۱۵۰ گرم پخته شده

کلم برگ نیم کیلو گرم ریز خرد شده

هویج ۳ عدد خلال شده

لوبیا قرمز یا چیتی ۲۰۰ گرم پخته شده

سیب زمینی ۳ عدد خلال شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

خامه ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

چگونگی تهیه:

گوشت را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و آب می‎پزیم.

وقتی پخت، چغندر و لوبیا سبز را اضافه کرده، پس از پخته شدن، کلم را که تفت داده‎ایم اضافه می‎کنیم.

هویج، لوبیا چیتی، سیب‎زمینی و نمک و فلفل را اضافه کرده، پس از اینکه سوپ کمی جا افتاد رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده اضافه می‎کنیم.

اگر سوپ غلیظ نبود و کمی شل بود می‎توانیم مقدار ۲ پیمانه سس سفید به آن اضافه کنیم. هنگام کشیدن سوپ خامه را اضافه کرده شعله را خاموش می‎کنیم. سوپ آماده را در ظرف کشیده روی آنرا با کمی خامه تزیین می‌نماییم.

دستور شماره چهار، دستور ترجمه شده[ ویرایش ]

مواد اصلی:

منبع: wikibooks.org

عبارات مشایه
مطالب مرتبط :